جاذبه های گردشگری نپال

نپال خانه ی بلندترین کوه جهان یعنی اورست با ارتفاع 8848 متر می باشد. همین طور عمیق ترین دره ها، یعنی Kali Gandaki در اینجا قرار دارد. به علاوه یکی از بلند ترین نقاط پریدن با ارتفاع 160 متر در نپال است.

در شهر زیبای کاتماندو به دیدن موزه های متعددی از جمله موزه ی معماری می روید. شما از معابد و مراکز هنری دیدن می کنید و از باغ های سرسبز آن بهره مند می شوید.

در نپال باید از معبد بودانات که زمان ساخت آن به 600 سال پیش از میلاد مسیح می رسد، دیدن نمایید. همچنین معبد دیگری به نام معبد مایا دوی Maya Devi نیز در شهر لامبینی بسیار دیدنی خواهد بود.

اگر می خواهید یکی از دیدنی ترین معابد بودایی روی کره ی زمین را ببینید، معبد بودایی سویا مبونات در نپال گزینه ای عالی خواهد بود.

جاذبه های گردشگری نپال
جاذبه های گردشگری نپال

لازم به ذکر است که این معبد در شمار میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است و گنبد سفید رنگ آن از مسافتی دور می درخشد. اگر بخواهید به یکی از تاریخی ترین بناها در کشور نپال بروید که با فرهنگ و سنت قدیمی این سرزمین آمیخته شده باشد، معبد سویا مبونات مقصدی مناسب به شمار می رود.

پارک ملی چیتوان، دریاچه ی فیورا، تاریخ و فرهنگ شهر پاتات و … از دیگر دیدنی های تور نپال محسوب می شوند.

برای خرید تور نپال از گروه تورهای گردشگری آسیایی، به بخش تورهای خارجی، تورهای آسیایی مراجعه نموده و نسبت به رزرو این تور گردشگری اقدام نمایید.

همین طور برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با بخش فروش تورهای خارجی آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس گرفته و هر گونه راهنمایی لازم را دریافت نمایید.

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

Visa Conditions

ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است. برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.
آدرس کنسولگری افتخاری نپال در تهران:‌ سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳
تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱
وبسایت کنسولگری افتخاری نپال در ایران: nepaliran.com

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه‌خواهید‌شد.

Google Maps

برای نمایش نقشه گوگل، افزونه WP Flexible Map را نصب کنید.

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است. برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.
آدرس کنسولگری افتخاری نپال در تهران:‌ سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳
تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱
وبسایت کنسولگری افتخاری نپال در ایران: nepaliran.com

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه‌خواهید‌شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *